ŽNOVNICA ONLINE
Žrnovnica online
VIJESTI desktop naslovnica
  Pošalji sliku        CHAT  

ŽRNOVAČKA ZUBNA ORDINACIJA - MALA ORDINACIJA ZA VELIKE ZAHVATE

Datum: 19.10.2015.
Autor: Web Žrnovnica

Budući da je naš dugogodišnji stomatolog, gosp. Ilija Vrdoljak još početkom godine otišao u zasluženu mirovinu, uredništvo web žrnovnice ovih je dana posjetilo prostore naše žrnovačke dentalne ordinacije kako bi izrazilo dobrodošlicu i upoznalo se novom stomatologinjom koja će se narednih godina brinuti o zdravlju zubi naših žrnovčana. U ordinaciji smo zatekli novo/staro osoblje, odnosno našu dugogodišnju medicinsku sestru Editu Buble, te novu, u splitskim krugovima izrazito cijenjenu dr.dent.medic. Ilenu Radoš. Očekivali smo da ćemo uz visokokvalificirani stručni kadar zateći i prostorno proširenu ordinaciju no nismo. U svega nekoliko kvadrata zbijena je stomatološka stolica, sterilizatori, te cijela pripadajuća medicinska oprema što našu ordinaciju (po kvadraturi) svrstava u jednu od najskućenijih u cijeloj županiji, a i šire. Bez obzira što je manjak prostora iskompenziran visoko kvalificiranim kadrom, u čiji smo se rad uvjerili na vlastitim zubima, neka ovo bude apel lokalnoj vlasti i ostalim nadležnim tijelima da žrnovačka ordinacija vapi za proširenjem i obnovom.

  opširnije   komentiraj


SPLIĆANI POKAZALI OGROMAN INTERES ZA PRVIM PREDSTAVLJANJEM ŽRNOVNICE NA SAJMU GAST!

Datum: 15.3.2015.
Autor: Tajana Lolić, foto: Žrvanj

Svi posjetitelji Sajma GAST u Şplitu, u nedjelju su mogli uživati u glazbeno-gastronomskom programu kojega su pripremili udruga Žrvanj i klapa Žrnovnica.


U dvosatnom programu udruga Žrvanj
je predstavila svoj rad i vrijednosti svoga mjesta kroz pjesmu,
sliku, priču i nezaobilaznu dobru spizu.

  opširnije   komentiraj


ISKLJUČEN TRENER, POMOĆNIK, IGRAČ: MOSOR I ŠIBENIK REMIZIRALI NA PRICVIĆU

Datum: 15.3.2015.
Autor: Goran Knezović / Dalmacija News, Foto: Božidar Vukičević / CROPIX

Derbi Treće lige završio je bez pobjednika, bez golova ali ne i uzbuđenja. U susretu 21. kola 3. HNL Jug Mosor i Šibenik na Pricviću su odigrali žustar dvoboj koji je na koncu završen isključenjima trenera Narančastih, Mirka Labrovića (`39.), pomoćnog trenera Mosora Mate Radića (`87.), te gostujućeg veznjaka Maleša, dok je momčadi sa Šubićevca i (opravdano) poništen pogodak zbog zaleđa. Domaćin je u dva navratara preko Pajčića zatresao gredu...

  opširnije   komentiraj


KAMIONI PROTUZAKONITO VOZE PREKO ZAŠTIĆENOG MOSTA I STVARAJU PROMETNI ČEP

Datum: 15.3.2015.
Autor: Ines Brajević / Dalmacija News. Foto: Udruga Žrvanj

Čitatelji iz Žrnovnice ponovno upozoravaju na kršenje prometnih znakova pri prolasku teretnih vozila preko mosta na skretanju za Korešnicu. Naime, tim je mostom zabranjena vožnja teretnih vozila iznad 5,5 tona, no unatoč tome ne prođe dan da neki teretnjak ne krene tim putem prema Korešnici.

- Prije koji dan je autobus Prometa morao ustuknuti grdosiji od 30 tona i vratiti se izrazito opasnom vožnjom unatrag kroz križanje. Ne znamo što se treba dogoditi da odgovorne službe reagiraju. Koliko puta san ih zaustavio i pitao znaju li da su u prekršaju i u 95 posto slučajeva su odgovorili potvrdno. Znači, radi se o svjesnom kršenju zakona - upozoravaju naši čitatelji.

  opširnije   komentiraj


POTRES POD MOSOROM, VINKO BARBARIĆ PONUDIO OSTAVKU!

Datum: 8.3.2015.
Autor: VEDRAN PAVIČIĆ

Zvuči nevjerojatno, ali je istinito. Prvi čovjek trećeligaša Mosora Vinko Barbarić ponudio je ostavku na mjesto predsjednika kluba odnosno, kako se ispravnije kaže, stavio je mandat na raspolaganje Skupštini kluba iz Žrnovnice. Iznenađujuća je to vijest jer se radi o čovjeku koji je sinonim jednog od najstabilnijih i najboljih dalmatinskih niželigaša, osobi koja je već 25 godina alfa i omega Mosora. Jasno da ostavka ne dolazi iz čista mira, prekipjelo je Barbariću to što klub nema jednak tretman u Trećoj HNL jug kao neki konkurenti za plasman u viši rang. Njegovu ljutnju ne može ohladiti ni hladna Žrnovnica koja teče tik uz stadion na Pricviću.

- Dajem ostavku jer ne mogu Mosoru osigurati ravnopravne uvjete u borbi za prvo mjesto u usporedbi sa Šibenikom - poručio je Barbarić, ukazavši kako neki događaji i radnje jasno dokazuju kako se na sve načine pokušava pomoći klubu sa Šubićevca da se vrati u Drugu ligu.

  opširnije   komentiraj


<< Predhodna Sljedeća >>

Žrnovnica online
PRILOZI naslovnica
 
Mali žrnovčani na izvoru krajem 50-tih
Djeca u žrnovačkom vrtiću 70-tih godina
Žrnovačke učenice početkom 80-tih
Kupalište žrnovčana ('Plićak' na Strožancu)
Žrnovački đaci 1983. godine
Maskenbal u Žrnovnici 10.02.1991.
Svečanost na Crvenom trgu 80-tih
Žrnovčanke u bašti početkom 80-tih
Žrnovački pioniri (generacija 73/74)
Žrnovački đaci 50-tih godina
Obnova kapelice sv. Fabijana 1993. god.
Polaganje vijenaca na Crvenom trgu 80-tih
Obnova zvonika župne crkve 1992.
Žrnovčani na Mosoru 70-tih
Žrnovčani na radnoj akciji 90-tih

<< Prethodna Sljedeća >>

Ukupno posjeta: 404 Not Found

Not Found

The requested URL /csCounter/csCounter.cgi was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.